Unik chans att följa med på S/S Sankt Eriks spännande kryssning den 30 september!

Har du någonsin drömt om att följa med på en resa ombord på S/S Sankt Erik när den för första gången på flera år lämnar kaj? Nu är din chans här! Den 30 september har du möjlighet att vara med på denna unika kryssning.

Medlemmar har förstahandsrätt till platserna, men alla entusiaster är välkomna att delta. Det finns totalt 80 platser tillgängliga. Om intresset är överväldigande finns det till och med ett reservdatum som föreningen kommer att annonsera om det första datumet blir fullbokat.

Under denna fantastiska kryssning som sträcker sig mellan tre och en halv till fyra timmar får du uppleva världens största fungerande sjöångmaskin i aktion. Dessutom inkluderas en läcker lunch och fika ombord. En extra bonus är möjligheten att utforska fartyget från insidan, inklusive besök till maskinrummet, pannrummet och bryggan när vi väl har lämnat hamnen bakom oss.

Fartyget kastar loss kl. 11.00, så se till att vara på plats i god tid för att inte missa denna unika upplevelse. Tyvärr kan man inte vänta på någon, så se till att vara redo att ge dig av på denna minnesvärda resa över haven!

Läs mer här: