Motor Yacht Society på Båtmässan Allt för Sjön 2024

På Båtmässan Allt för Sjön 2024 fungerar MYS monter (B09:10) som en trevlig samlingsplats för alla som älskar klassiska motorbåtar och båtkultur. Där presenteras fem MYS-båtar tillsammans med fem modellbåtar.

Det är ett jubileumsår för MYS Årsbok som firar 50 år! Den första Årsboken publicerades 1974 och bestod av 42 sidor. Med MYS tillväxt har Årsboken också vuxit, och i år sträcker den sig över hela 508 sidor. MYS-medlemmar kan hämta sin Årsbok på mässan!

En höjdpunkt är utdelningen av vandrings- och hederspriser. På torsdag den 7 mars klockan 14:00 kommer MYS Hederspris att överlämnas till en person utanför föreningen som har gjort betydelsefulla insatser för att främja intresset för de klassiska båtarna. Vem som kommer att mottaga priset i år är än så länge en hemlighet. Ett annat vandringspris delas ut på lördag den 9 mars klockan 14:00, och vi kan avslöja att det tilldelas en av våra norska MYS-vänner.

Besökare har mycket att se och lära sig, inklusive information om Mysarkivet. För de som överväger att sälja sin båt är det ett utmärkt tillfälle att ”Till salu markera” båten innan mässan, då alla dessa båtar kommer att visas via Mysarkivet.

MYS Styrelse hälsar alla besökare varmt välkomna!