Höstmöte 2023 – Samtal om kulturvård och det flytande kulturarvet

Vi är glada att meddela att BHRFs Höstmöte Program 2023 är klart för BHRF:s höstmöte som äger rum den 11 november mellan kl. 10:00 och 17:00. Årets tema är dokumentation och digitalisering, med ett särskilt fokus på vårt grannland Norge. Det blir en dag fylld av kunskapsutbyte och engagerande diskussioner.

Höstmötet kommer att vara en unik möjlighet att fördjupa sig i ämnen som dokumentation av maritimt kulturarv och digitaliseringens roll inom bevarandet av vårt sjöhistoriska arv. Programmet inkluderar spännande föredrag och presentationer från experter inom området.

Observera att föranmälan krävs för deltagande, då vi bjuder på lunch och fika till alla registrerade deltagare. Detta höstmöte blir inte bara en plattform för kunskapsutbyte, utan också ett tillfälle att träffa och interagera med våra värdefulla medlemsorganisationer.

Vi ser fram emot en inspirerande och lärorik dag där vi tillsammans utforskar och delar insikter om dokumentation och digitalisering inom maritimt kulturarv. Varmt välkomna till en givande mötesdag!

Registrera dig här: https://forms.gle/mT61Dzx4c11x3viz7

Välkommen!